Kevät etenee kohti kesää

 Puutarhassamme

kevät alkaa jo muuttua kesäksi.

Nurmikko alkaa vihertää ja puut ja puskat myös.

 

Myös tällainen kaveri oli päivälevolla kauniina kevätpäivänä. Kuunteli vain autojen kulkua viereisella Sööpärintiellä ja vähän vain korvat kääntyilivät ääntä kohti. Ovat niin nämä city-eläimet tottuneet..
Helenan orvokit kukkivat jo komeasti ja samoin nuo keltaiset -olikohan ne grookuksia.  Nurmikot alkavat myös nopeasti vihertää -pian pitää ensikerran leikata.  Haravoitiin nurmikolta pois viimesyksyiset lehdet ja vanha irtonainen nurmikko.
  Komean keltaisia ovat auringonpaisteessa.







Kesä tosiaankin on taas tulollaan.  On vain niin harmillista kuinka vähän aikaa sitä sitten kestää.  Koko pitkän talven ja kevään sitä odottelee ja sitten se tulee taas niin nopeasti -ja yllättäen.                                  Mutta siitä pitää vain oppia nauttimaan jokaisesta lämpimästä kesäpäivästä.
Toivomme että tästäkin kesästä tulisi samanlainen aurinkoinen ja lämmin kuin viime kesämmekin oli.                                  Kesämme ohjelmaan kuuluu tietenkin asuntovaunun kanssa retkeilemistä ja tietenkin drone-koptereiden lennätystä.      Näillä "eväillä" kohti kohta alkavaa kesää..


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SRAL kesäleiri 2023

Rekka saattue Jalasjärvellä ja Tuurissa

DJI Phantom 4